ARGANOVÝ OLEJ   [18.11.2023]

Arganový olej na vlasy z Maroka do hloubky hydratuje a vyživuje Vaše vlasy, které zanechává neodolatelně jemné, hebké a lesklé. Arganový olej výrazně regeneruje poškozené a suché vlasy.

 

BARBERTIME   [15.11.2023]

Urobte radosť svojmu fúzači. BARBER TIME kozmetika pre skutočných mužov.

 

TANGLE TEEZER   [11.10.2023]

TANGLE TEEZER - profesionálna kefa na rozčesávanie vlasov Kefa na vlasy Tangle Teezer padne perfektne do každej ruky a behom chvíle jemne a bez namáhania rozčeše aj tie nejzacuchanější vlasy - mokré i suché.

 

WELLA NUTRICURLS   [25.04.2021]

Nový rad NUTRICURLS od WELLA Professionals poskytuje vašim vlnám a kaderiam správnu úroveň výživy a dodá lokniam presne to, čo potrebujú.

 

DOVO Solingen   [01.04.2019]

Profesionálne kadernícke nožnice DOVO Solingen patrí na špičku pomyselnej pyramídy kvality. Výrobky firmy DOVO Solingen patrí vo svete medzi obzvlášť vyhľadávané a obľúbené, predovšetkým pre svoju mimoriadnu kvalitu, vynikajúce úžitkové vlastnosti a nezameniteľný dizajn.

 

KÉRASTASE   [14.11.2018]

Kérastase Paris predstavuje symbol luxusu, modernosti a jedinečnosti. Vďaka výskumu je Kérastase Paris viac ako 40 rokov technologickou špičkou v starostlivosti o vlasy a vlasovú pokožku.

 

Vitamíny pre vlasy   [06.06.2018]

Donna vlasov je jedinečný produkt proti vypadávanie vlasov a vypadávanie vlasov, ktorý bráni a podporuje ich rastu

 

WELLA Professional   [06.06.2018]

Wella sú lídrami na výrobu profesionálnej vlasovej kozmetiky a stylingu. Tovar Wella Professional používa velká část profesionálnych kadeníkov a kadernic a jedná se o jednu z celosvětově nejrozšírenejšu značku vlasovej kozmetiky a kaderníckých pripravkov a chemie. Kadernícké potreby a vlasová kozmetika WELLA Lifetex, stylingové prípravky WELLA High Hair, trvalé preparace Wellaform a Head Lines, farby na vlasy Koleston, melíry Wella Magma aj.

 

BRAZIL KERATIN   [13.08.2014]

Brazilský keratin, prírodne narovnanie a ozdravenie vlasov. Brazilský kreatin BRAZIL KERATIN dodáva vlasom späť zdravie, hebkosť, lesk a silu. Keratin je protein, ktorý je hlavnou zložkou kože, vlasov a nechtov.
 

INVISIBOBBLE   [31.10.2013]

Zoznamte sa s gumičkou INVISIBOBBLE!

Geniálna gumička do vlasů Invisibobble Traceless Hair Ring nezanecháva vo vlasoch žiadnu stopu. Novo Remington Eshop

 
 

Produkty

Výrobcovia

Spolehlivá firma 2016